Русенец се оказа един от хората, хвърляли снежни топки по премиера

...
Русенец се оказа един от хората, хвърляли снежни топки по премиера
Коментари Харесай

Млад мъж, който замеря премиера със снежни топки, сам се похвали за постъпката си

Русенец се оказа един от хората, хвърляли снежни топки по премиера Кирил Петков на Шипка по време на тържествата за Националния празник 3 март. Пепи Иванов, който е последовател на партия " Възраждане “, самичък се похвали с дейностите си с пост в обществената мрежа (б.р- по-късно постът бе заличен от профила му), предава " Русе Медиа ".

Русенци, които познават младия мъж като основател на благотворителни акции, са сюрпризирани от случилото се. Част от хората считат, че държанието му е в несъгласие с концепцията на помагаш на хора в потребност. Именно Пепи Иванов дружно с другари от няколко години провежда акции " Зарадвай възрастен в потребност “, като със събраните средства закупуват и разнасят хранителни артикули на хора в затруднено състояние.

Заради случая на Шипка министърът на транспорта Николай Събев обяви във фейсбук, че е поискал оставката на шефа на НСО, защото чиновниците на НСО на място не са реагирали съответно и не са задържали причинителите. Същото мнение изричат и последователи на премиера Кирил Петков, съгласно които е трябвало НСО да се намеси, защото както са хвърляни снежни топки, по този начин е можело да хвърчат и камъни. А това към този момент би основало сериозна заплаха за присъстващите публични лица на церемонията.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР